Sliping av trapp, nøyaktig håndarbeid

Å slipe trapper, er håndarbeid og en langt mer krevende jobb enn gulvsliping. Foreløpig finnes det ikke avsugsmetoder på markedet som gjør at vi kan utføre trappejobben støvfritt. Vi «plastrer» oss derfor inne slik at minst mulig støv kommer ut i romme

Skal det utføres malerarbeid i og rundt trappen, er det viktig at vi får gjort vårt arbeid før maleren, da vi som regel må gå tett på fugemassen for å få et best mulig resultat. Er det allerede fuget, må det som regel fuges på nytt etter at vi har gjort vår jobb.

Eventuelle hakk eller vannskader, kan vi i stor grad reparere. Det kommer an på omfang.

Eventuelle hakk eller vannskader, fikser vi selvsagt.

Som regel sliper vi kun trinn og front. Vi kan også ta opptrinnet, men vanger og bakside, anbefaler vi ikke slipt. Dersom disse males i en mørkere tone enn trinnene, skapes effekten av svevende trappetrinn.

Pris

Full grov og finsliping, etterfulgt med innfarging samt 2 strøk lakk, kroner 1100,- per trinn

Før arbeidet starter

Gratis befaring. Ofte holder det med en god telefonsamtale, men vi kommer gjerne også på gratis befaring. Å møtes for å snakke sammen, er ofte en fordel for begge parter. 

Bilder. Dersom det ikke blir befaring, er det viktig at kunden sender oss bilder.

Tilbud. Før oppdraget utføres, mottar kunden et tilbud med prisestimat. Prisen settes ut fra antall kvadratmeter, utgangspunkt og ønsket behandling. 

Klargjøring. Lokalet som skal slipes må være tømt og støvsugd før vi kommer.

Etter sliping og behandling. Lakken vi benytter er gjennomherdet etter 24 timer og hardvoksen etter 12-24 timer, men møblene bør ikke settes inn før etter et par dager. Tepper bør ikke legges på før etter minimum sju dager. 

dette sier våre kunder

Tillit fra våre kunder er Alfa Omega

Gaute Arnesen
Les mer
Meget godt fornøyd med sliping og behandling av ca 1000 m2 eikeparkett på Clarion Hotel Air. Gulvene ble behandlet med olje fra Rubio Monocoat som er helt uten løsemidler og andre farlige kjemikalier.Anbefales på det sterkeste!!
torhild skundberg jensen
Les mer
Effektive og meget profesjonelle med oppdatert maskinpark og god dialog. Var opptatt av kundetilfredshet. Hurtig og nøyaktig utført. Fantastisk resultat, anbefales på det sterkeste.
Rune Augenstein
Les mer
Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet, Responsivitet

Ta kontakt for gratis befaring!