Tjenester

Hos oss får du ekspertise i alle ledd når det gjelder gulv i tre og parkett. Vi leverer tjenester innen vedlikehold av tregulv, parkettgulv, kjøkkenbenker og trapper.

Gulv

Vi utfører gulvslipingsliping og behandling av alle typer tregulv.

Ta kontakt

Trapper

Vi slipe å olje eller lakke alle tre typer av trapper. 

Ta kontakt

Kjøkkenbenker

Vi slipe å olje eller lakke alle tre typer av kjøkken benker. 

Ta kontakt

Produktene

Bona Mega ONE

Bona Mega One er en vannbasert lakk som brukes mye hjemme i privatsektoren. Den er slitesterk og er gangbar etter bare 3-5 timer og gjennomherdet etter 24 timer. 

Bona Traffic HD

Bona HD Traffic er en enda sterkere lakk. Den er også gangbar etter 3-5 timer, men er gjennomherdet etter bare 12 timer.

Bona White

Vi bruker også flere ulike primere - avhengig av gulvtype og ønsket sluttresultat.

Ønsker du f.eks et lyst og fint hvitpigmentert gulv, går du for Bona white.

Bona Oil 2K

Bona tilbyr også en Bona 2k Olje som kommer i mange ulike varme og kalde farger og som poleres ned i gulvflaten etter sliping. Om ønskelig kan gulvet etterbehandles med et strøk vannbasert lakk for en ekstra slitesterk overflate, eventuelt oljelakk eller hardvoks olje som gir et lunere gulv. 

Bona Oil Nyanser

Farge kart 

Osmo Hardvoks-Olje

Hardvoks Olje (Osmo dekorvoks olje) blir også mye brukt hos mine kunder. Den gir et lunt og behagelig tregulv som er lett å holde rent. Tørketiden på denne er på 12/24 timer mellom hvert strøk, og et nyslipt gulv krever minimum to strøk. Du kan velge mellom mange dekningsgrader som matt, semimatt og silkematt.