Kvalitet og fornøyde kunder 

Sola Parkettsliperi AS startet med Karl Johan Sola i Sola i Rogaland i 2001. Først med oppdrag for boliger i nærområdet, så etter hvert også for bedrifter og i større bygg- og anleggsprosjekter. Vi har stor kapasitet, faglig ekspertise og moderne maskiner som gjør at vi kan løse ethvert oppdrag enten det gjelder bolig, kontorbygg eller idrettsanlegg.

JGS 7131 scaled

Ingen gulv er like og det er ikke likegyldig hvilke maskiner som benyttes på hvilket gulv. Faglige vurderinger er helt avgjørende for resultatet. Det samme er kunnskapen om nye maskiner, produkter og behandlingsmetoder. 

Vi er opptatt av å hente impulser fra hele verden og holder oss oppdatert på utviklingen i markedet både når det gjelder metoder og maskiner. 

God planlegging er en forutsetning for ønsket resultat. Erfaringsmessig ser vi at den innledende samtalen med kunden, hvor vi avdekker forventninger og snakker oss gjennom arbeidsprosessen, betyr mye. God dialog med kunden fra start til slutt er en naturlig del av jobben, og målet vårt er alltid å levere topp kvalitet til avtalt tid.

Vi sliper både gulv, trapper, dørterskler og kjøkkenbenker.

Noen av kundene vi jobber for er

Finansparken, Stavanger
Clarion Hotel, Stavanger
Hotel Energy, Stavanger 
Smedvig-gruppen
Sola Idrettshall 
Vikeså Golv
Stavanger kommune
Sola videregående skole
Hafrsfjord tre