Hvem er vi?

Hvem er vi ?
Sola Parkettsliperi startet opp i 2001 av min stefar, og etter hans bortgang overtok jeg driften og etablerte et AS. Jeg har vært med og slipe for bedriften i 20 år, så erfaring er noe vi står inne for. Vi er pr nå to mann og utfører arbeid for både små og store bedrifts- og privatkunder. God planlegging med deg som kunde er viktig for å finne ut hva slags ønsker du har for gulvet som skal behandles, og om utgangspunktet er behandlet med innfarging,  vannbasert lakk eller hard voks/dekorvoks.

 

Seks grunner til å velge Sola Parkettsliperi AS:

  • Vi utfører støvfritt arbeid
  • Vi fokuserer på bærekraftighet og miljø
  • Vi leverer til avtalt tid 
  • Vi er opptatt av god kvalitet på både maskiner og gjennomført jobb
  • Vi er fleksible
  • Gratis befaring
     

God kvalitet på jobb og maskiner:

Å slipe gulv er ikke helt rett frem. Ingen gulv som er like, og du må vite hva slags maskiner du skal bruke for hver enkelt oppgave.

Vi starter med grovsliping og retting av gulvet, deretter etterfulgt av finsliping. Til slutt rengjør vi og klargjør for behandling av gulvet - enten det skal settes inn med farging, olje eller lakk.

Vi sliper både gulv, trapper og kjøkkenbenker.

 


Støvfritt arbeid:

Vi er opptatt av å rengjøre våre maskiner hyppig slik at vi kan gjøre jobben hos deg med minimal mengde etterlatt støv. 

 


Avtalt tid:

Å holde god dialog med våre kunder fra start til slutt er veldig viktig for oss, og vi er opptatt av å levere kvalitet til avtalt tid. 

 

Bærekraft/miljø:

Å slipe et gulv fremfor å kjøpe nytt er en miljøvennlig  og god løsning, og vi får du et gammelt gulv til å se helt nytt ut. Selv fuktskadet gulv er det mulig å redde med rett behandling. Vi bruker også mye vannbasert lakk, Bona,  hvilket er det mest miljøvennlige alternativet.

 


Fleksible:

Vi er veldig fleksible i forhold til å få jobben gjort når det passer for deg, og vi strekker oss langt for å møte dine ønsker enten det er på dagtid, kveld eller helg. 

 


Gratis befaring: 

Send oss en mail om gratis befaring, så kommer vi og planlegger og skreddersyr jobben etter ditt ønske.