Sliping av kjøkkenbenk, Løfter hele kjøkkenet

Mange velger å slipe kjøkkenbenken ned som følge av fettflekker og vannmerker. Vi har lang erfaring med sliping og behandling av kjøkkenbenker i ulike tresorter.

Å vite hva som kjennetegner den enkelte tresort med hensyn til struktur, styrke og hardhet, er viktig for å slipe kjøkkenbenken på riktig måte og få ønsket resultat.

Som sluttbehandling benytter vi som regel Osmo hardvoks. Den trekker ned i treverket og gir en «lunere» benk enn om vi skulle anvendt lakk, som jo legger seg som en hinne oppå benken.

Mange lurer på hvordan de skal behandle kjøkkenbenken slik at den holdes fin lengst mulig. Det viktigste er å følge med på om vannet begynner å trenge ned i benken. Ta en dråpetest: Forsvinner vanndråpen inn i banken, bør den behandles. Da bør et nytt vokslag påføres. Er det tilfellet, må et nytt vokslag påføres. Det gjøres enkelt med en klut eller en tynn, fin rulle. Kun ett enkelt, tynt lag, gjort på et par minutter.

Pris:
Alt etter størrelse ligger prisen på mellom 3.500-5.000 kroner for ferdig sliping og behandling med to strøk.

Før arbeidet starter

Gratis befaring. Ofte holder det med en god telefonsamtale, men vi kommer gjerne også på gratis befaring. Å møtes for å snakke sammen, er ofte en fordel for begge parter. 

Bilder. Dersom det ikke blir befaring, er det viktig at kunden sender oss bilder.

Tilbud. Før oppdraget utføres, mottar kunden et tilbud med prisestimat. Prisen settes ut fra antall kvadratmeter, utgangspunkt og ønsket behandling. 

Klargjøring. Lokalet som skal slipes må være tømt og støvsugd før vi kommer.

Etter sliping og behandling. Lakken vi benytter er gjennomherdet etter 24 timer og hardvoksen etter 12-24 timer, men møblene bør ikke settes inn før etter et par dager. Tepper bør ikke legges på før etter minimum sju dager. 

dette sier våre kunder

Tillit fra våre kunder er Alfa Omega

Gaute Arnesen
Les mer
Meget godt fornøyd med sliping og behandling av ca 1000 m2 eikeparkett på Clarion Hotel Air. Gulvene ble behandlet med olje fra Rubio Monocoat som er helt uten løsemidler og andre farlige kjemikalier.Anbefales på det sterkeste!!
torhild skundberg jensen
Les mer
Effektive og meget profesjonelle med oppdatert maskinpark og god dialog. Var opptatt av kundetilfredshet. Hurtig og nøyaktig utført. Fantastisk resultat, anbefales på det sterkeste.
Rune Augenstein
Les mer
Positivt: Kvalitet, Profesjonalisme, Punktlighet, Responsivitet

Ta kontakt for gratis befaring!